Frakt

Vi tilbyr fri frakt ved kjøp av varer med verdi over kr 199,-

Bring som «Pakke i posten» – kr 29,-

Benyttes for små pakker

Pakkene leveres som sporbart brev hjem til deg eller til din postkasse/postboks.

Du vil få varsel i forkant om at pakken er på vei. Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar kunden en SMS eller epost fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk. Vi sender en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 chat-mas-de-50/ dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til bedriften din.

Dersom ikke levering er mulig konverteres pakken til «Hent i butikk».

Maksvekt: 2 kg

Bring klimanøytral servicepakke – kr 69,-

Benyttes for store pakker

Med nærmere 1500 hentesteder er utleveringsstendene til Bring aldri langt unna, og våre landpostbud kan levere på døren – uten ekstra kostnad. Pakkene sendes med sporing og mottaker varsles på sms og/eller e-post

Maksvekt: 35 kg per kolli

Vi forbeholder oss retten til å endre fraktalternativ dersom volumet eller vekten på forsendelsen blir for stor i forhold til rammene for valgte alternativ eller om det er manglende leveringsdekning for valgte transportmetode.  Dersom vi endrer forsendelsesmetode vil dette ikke medføre ekstrakostnad for deg som kunde.

I perioden 1 oktober til 30 april anbefales leveringsmetoden «Bring klimanøytral servicepakke» pga fare for frost.

Leveringstid

Normal leveringstid er 3-5 virkedager fra vi har mottatt betaling på ordren. Ved stor pågang kan det ta opptil 7 virkedager.

Vårt leveringsområde er hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya.